Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO: Silný vietor bral všetko, čo mu prišlo do cesty. Odfúkol aj zamestnancov reštaurácie
Zdielať na

VIDEO: Silný vietor bral všetko, čo mu prišlo do cesty. Odfúkol aj zamestnancov reštaurácie

JUŽNÁ KAROLÍNA / Celý deň chystali zamestnanci reštaurácie oslavu pod holým nebom, keď odrazu udrela búrka. Pred ňou sa zdvihol taký prudký vietor, až odnieslo takmer všetko, čo nebolo priskrutkované, vrátane dvoch zamestnancov.

Samuel Foster sa spolu s kolegyňou snažil zachrániť pred skazou aspoň obrovský stan, ktorý pre hostí montovali niekoľko hodín. Preto sa chytili jeho nôh, že ho udržia vlastnou váhou. Pred vetrom ale nemali žiadnu šancu a odrazu sa zbadali vo vzduchu. Celý incident zachytila bezpečnostná kamera. Dievčina sa zľakla a prakticky hneď sa stanu pustila. Dopadla na zem. Muža ale zdvihlo až nad strechu a ak by sa nepustil, zrejme, by ho to stálo život. 

Dopadol poriadne tvrdo najprv na strechu a následne na zem. Našťastie sa to skončilo len niekoľkými stehmi pod obočím. Aj jeho kolegyňa utrpela len ľahšie poranenia. "Vietor všetko odnášal preč. Snažil som sa zachrániť aspoň časť našej práce. V priebehu sekúnd som bol 6 metrov nad zemou. Jedinou možnosťou záchrany bolo dopadnúť na strechu,"opísal situáciu Samuel Foster. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy