Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Žena vyhodila svoje dieťa do jarku pri ceste, zachránili ho túlavé psy
Zdielať na

Žena vyhodila svoje dieťa do jarku pri ceste, zachránili ho túlavé psy

Pozrite si reportáž o žene, ktorá nechala svoje dieťa v obchode

KAITHAL / Matka nechala svoje novorodeniatko v jarku pri ceste. Pokúsila sa ho zbaviť, čo v Indii pri narodení dievčat nie je zvláštnosťou. Našťastie sa ju ale podarilo zachrániť, všimli si ju totiž túlaví psy.

Žena svoju čerstvo narodenú dcéru pohodila do jarku pri ceste v meste Kaithal, severozápadne od Nového Dillí. O incidente, ktorý zachytila neďaleká bezpečnostná kamera, informoval indický server news18.com.  

Kamery ženu zachytili v sobotu ako kráča popri výjazde Dogra Gate okolo štvrtej poobede. Svoje dieťa niesla zabalené v igelite a následne ho tam hodila. Dieťa po chvíli spustilo obrovský rev, ktorý započuli túlavé psy. 

Psy začali okolo dieťaťa zúrivo skákať, čím prilákali pozornosť okoloidúcich. Tí okamžite privolali políciu. "Dieťa momentálne prechádza liečbou v nemocnici v Kathale," vyjadril sa pre news18.com policajt, ktorý sa na vyšetrovaní prípadu podieľa. Dieťa sa narodilo predčasne a vážilo len 1100 gramov. Jeho stav je podľa primára nemocnice je jeho stav vážny.  

Polícia po žene stále pátra. "Snažíme sa zistiť identitu ženy, ktorá bude obvinená podľa zákona," vyjadril sa ďalej policajt. 

Pozrite si reportáž, o kurióznom prípade. Dieťa spadlo chodcovi priamo do náruče:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy