Zatiahnuté
24°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Najťažší muž planéty chce stratiť 430 kíl
Zdielať na
Zahraničie

Najťažší muž planéty chce stratiť 430 kíl

Podarí sa najtučnejšiemu mužovi sveta dosiahnuť svetový rekord drastickým schudnutím?

Manuel má pred sebou naozaj náročný cieľ. Zhodiť až 430 kíl v čo najkratšom čase je naozaj obdivuhodné. Ak sa mu to podarí v Guinessovej knihe rekordov zavládne poriadny chaos.

Na rekorde začal pracovať hneď po získaní toho za najväčšiu váhu. Už teraz má o 240 kíl menej. Titul majstra chudnutia chce získať už na budúci rok. Ak sa mu to podarí, bude vážiť "len" 130 kíl.

Ako sa vlastne darí tomuto inak sympatickému mladíkovi zhadzovať prebytočné kilogramy? zázrak vraj spočíva v tzv. "Zone" diéte, čiže v radikálnom rozložení príjmu kalórií z cukrov, proteínov a tukov.

"Každým dňom sa cítim lepšie a lepšie. Chcem sa oženiť so svojou priateľkou, založiť si rodinu a opäť pracovať," uviedol Manuel, ktorý sa ešte stále nedokáže postaviť na vlastné nohy.

Manuel získal stovky kíl navyše najmä v 90. rokoch. V tom čase pracoval ako počítačový technik v USA, kde si náročné dni v práci spestroval bohatou stravou. Pochutnával si najmä na pizzi a hamburgeroch.

Po návrate do Mexica preskočil na mexické hrianky. Neustály hlad ho však takmer pripravil o život. Ako sa priznal, pred dvoma rokmi mal v úmysle spáchať samovraždu, po tom, čo ho opustila jeho prvá žena.

Najviac kíl sa doposiaľ podarilo zhodiť Jonovi Browerovi, ktorý schudol 420 kíl.

Zdielať na

Najčítanejšie správy