Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Cesta do škôlky sa skončila hrôzou: Dievča do hlavy trafila letiaca fľaša
Zdielať na

Cesta do škôlky sa skončila hrôzou: Dievča do hlavy trafila letiaca fľaša

CORONA / Päťročná Karla išla so súrodencami do škôlky, keď ju odrazu zasiahla letiaca fľaša. Dievčatko trafila do hlavy s takou intenzitou, že skončilo na jednotke intenzívnej starostlivosti. Polícia teraz pátra po šoférovi vozidla, z ktorého fľašu vyhodili. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Slzy, strach aj obrovský hnev - to všetko cíti rodina Karly, ktorá teraz leží na jednotke intenzívnej starostlivosti. "Pamätám sa ako som sa pozrela dole a tam na zemi ležala moja malá sestrička," povedala sestra dievčaťa Maria Zosayas. 

Podľa príbuzných to boli sekundy a odrazu 5-ročnú Karlu sklátilo k zemi a jej hlavu a tvár zaliala krv. Dievčatko zasiahla sklenená fľaša, ktorú zatiaľ neznámy páchateľ vyhodil z idúce osobného auta v kalifornskom meste Corona. Dievčatko má rozbitú lebku a čaká ju veľmi vážna operácia. 
"Najhoršie na tom je, že je taká malá a vôbec nechápe, čo sa to stalo," pokračovala Maria.

"To auto ani nezastalo. Moja sestra ležala na zemi, z hlavy sa jej valila krv. Kričal som na to auto, ale šofér odišiel," povedal jej brat Favian Hererra. 

Našťastie išiel okolo lekár a dievčatku rýchlo pomohol. Aj napriek tomu je v kritickom stave. Rodina je zúfalá a prosí verejnosť o pomoc, aby páchateľ bol potrestaný. "Nie, nemyslím si, že to bola nehoda, ale skôr úmysel," dodala sestra dievčaťa Dulse Zosayas. Na základe opisu od súrodencov dievčatka, polícia pátra po svetlom striebornom alebo sivom SUV. 

Na mieste nehody ostala po vinníkoch len fľaša. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy