Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nehoda väzenského autobusu. Zomrel jeden človek
Zdielať na

Nehoda väzenského autobusu. Zomrel jeden človek

PRAHA / Pražský okruh u Orecha blokuje vo štvrtok popoludní nehoda väzenského autobusu a nákladného auta prevážajúceho tanky. Cesta je neprejazdná. Nehoda si vyžiadala jedného mŕtveho. Zranilo sa celkom 12 ľudí. Autobus prevážal väzňov, nikto z nich neutiekol.

​Nehoda sa stala tesne pred exitom 19 v smere na D5 okolo jednej hodiny popoludní. Podľa informácií z miesta sa zrazil autobus Väzenskej služby s nákladným autom prepravujúcim historické tanky.

"Môžem potvrdiť, že sa jedná o autobus Väzenskej služby. Bola to diaľková eskorta, takže v ňom cestovali väzni. Viac informácií ale v tejto chvíli nemám," povedala Novinkám hovorkyňa Väzenskej služby Petra Kučerová.

Záchranári v súvislosti s nehodou vyhlásili traumaplán. Okrem sanitiek bol pripravený tiež vrtuľník. "Na mieste bolo približne 12 zranených, jeden človek zomrel. Ďalšie informácie budú k dispo zícii v neskôr," doplnila hovorkyňa záchranárov Jana Poštová. Podľa polície havarovali celkom tri vozidlá. "Ide o väzenský autobus, nákladné auto a zrejme jedno osobné. Jeden človek zomrel. Autobus prevážal väzňov, nikto neutiekol, všetci boli zaistení," povedal Novinkám hovorca polície Tomáš Hulan.

https://twitter.com/HasiciPraha/status/1123909608207212545

Naši väzni mali možnosť zvoliť si hlavu štátu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy