Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Otec pri výmene plienky omylom postrelil dieťa aj seba
Zdielať na

Otec pri výmene plienky omylom postrelil dieťa aj seba

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

USA / V americkom štáte Alabama rieši polícia kuriózny prípad. K nehode došlo počas víkendu, keď istý otecko postrelil pri výmene plienky seba i dieťa.

V Spojených štátoch došlo ku kurióznemu incidentu. Na parkovisku pred detským centrom muž menil svojmu dieťaťu plienku, keď v tom omylom postrelil dieťa aj seba. Podľa lekárov je muž v kritickom stave, dieťa by však malo byť v poriadku. 

K nehode došlo počas víkendu v meste Vestavia Hills v americkom štáte Alabama. O situácii informovala bližšie stanica CNN. Muž chcel na zadnom sedadle auta vymeniť svojej dcérke plienku a siahol do tašky s hygienickými potrebami. Nechcene musel zavadiť o pištoľ. Potom, čo sa zo zbrane vystrelilo, guľka najprv preletela skrz otcovu nohu, následne zranilo nohu dcérky a napokon skončila v hrudníku muža. 

"Neočakávate, že by niekto mohol priniesť zbraň do okolia, kde sa nachádzajú deti. Nedáva to vôbec zmysel," vyjadril sa o nehode svedok incidentu, ktorý bol so svojou rodinou neďaleko. Nehodou sa už zaoberá polícia.

V austrálskom Melbourne došlo pred nočným klubom ku streľbe. Viac sa o prípade dozviete v reportáži TV JOJ: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy