Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zronená matka prosí zlodeja, aby vrátil prameň vlasov z ukradnutej tašky
Zdielať na

Zronená matka prosí zlodeja, aby vrátil prameň vlasov z ukradnutej tašky

Archívna reportáž

GREAT MANCHESTER / Zlodej ukradol matke aj to posledné, čo jej zostalo po jej zosnulej dvojročnej dcére. Hoci sa to mohlo zdať ako bežný prípad krádeže značkovej kabelky, zarmútená matka teraz žiada zlodeja, aby jej vrátil prameň vlasov, ktorý nosila vždy so sebou.

Len dvojročná dcéra Kirsty Baldwinovej Ellie Louiseová náhle zomrela pred šiestimi rokmi na bronchiálnu pneumóniu. Matka, ktorej udalosti zanechali šrámy na duši, si nechala na pamiatku prameň vlasov v kabelke. Počas cesty autom zastavila na pumpe, kde chcela natankovať a nechala kabelku na mieste spolujazdca.

 Zlodej otvoril dvere na strane spolujazdca ešte predtým, než ich mohla zamknúť a chytiť kabelku. V dizajnérskej taške mala tablet, väčšie množstvo peňazí a peňaženku s prameňom blond vlasov laminovaných na karte. Kirsty Baldwinová povedala prostredníctvom médií, že prameň vlasov bol "všetko, čo po nej mali""Prosím, ak ho niekto nájde, urobte správne a odovzdajte ho najbližšej policajnej stanici. Ďakujem," dodala podľa bbc.com zúfalá matka. 

Stratégie zlodejov sú rôzne. Neštítia sa ani okrádať starších obyvateľov v supermarketoch:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy