Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO: Muž mal pod domom 45 štrkáčov. Tvrdil, že ich je tam len pár
Zdielať na

VIDEO: Muž mal pod domom 45 štrkáčov. Tvrdil, že ich je tam len pár

ALBANA / Muž z texaského mesta Albama privolal odchytovú službu s tým, že má pod domom hadov, ale je ich iba pár. O to viac boli prekvapení, keď ich bolo dokopy 45.

Podľa spoločnosti Big Country Snake Removal si chcel muž zrovnať pár káblov pod svojim domom, keď zaregistroval niekoľko hadov. Zavolal preto odchytovú službu.

​Všetci ostali prekvapení, keď zistili, koľko ich tam v skutočnosti má. "Prišli sme hneď, ako to šlo. Ihneď nám bolo jasné, že sa ich tam skrýva viac," uviedla spoločnosť. 

Nakoniec sa im podarilo pozbierať 45 hadov. "Veľa ľudí si myslí, že sa ich tento problém netýka, ale štrkáčom je jedno, aký ste ľudia a akými autami jazdíte. Ide im len o prežitie," uviedla spoločnosť. 

Pozrite si celé video z odchytu: 

Zamestnancom sa podarilo všetkých hadov bezpečne odchytiť, hoci z videa vyplýva, že niektorým sa to veľmi nepáčilo a začali na výstrahu chrčať s chvostom a ukazovať zuby. Na podobné situácie sú ale pracovníci zvyknutí. 

Štrkáč je jedným z najrozšírenejších druhov hadov, ktoré sa vyskytujú na juhozápade Spojených štátov. Majú síce veľmi silný jed, málokedy je ich hrýznutie pre človeka fatálne, zvlášť ak sú včas podané protilátky. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy