Oblačno
21°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Žena nevydržala chrápanie svojho priateľa. Pokúsila sa ho zavraždiť
Zdielať na

Žena nevydržala chrápanie svojho priateľa. Pokúsila sa ho zavraždiť

Archívna reportáž

COCOA / Ku kurióznemu útoku došlo v meste na Floride. Žena sa pokúsila o vraždu svojho priateľa, pretože jej prekážalo jeho hlasné chrápanie. Po útoku skončil v nemocnici. Žena skončila vo väzení bez akejkoľvek možnosti kaucie.

Štyridsaťsedemročná Lori Morino nezniesla hlasné chrápanie jej priateľa, a tak sa ho pokúsila zavraždiť. K incidentu došlo minulý týždeň v stredu vo floridskom meste Cococa. Jej priateľ Brett Allgood vypovedal, že si údajne pamätá hlasnú ranu, a potom sa už len prebral na zemi v kaluži krvi. 

Záchranári ho po útoku museli previezť do nemocnice, momentálne je v stabilizovanom stave. O incidente napísal blesk.cz

Susedia boli streľbou doslova šokovaní. "Často som s Lori hovorila a vždy bola veľmi príjemná. Preto je tá správa pre mňa veľmi šokujúca. Keď počujem, že to bolo kvôli jeho chrápaniu, je to trocha šialené," vyjadrila sa jedna zo susediek. 

Policajti si spočiatku mysleli, že ide len o nehodu, no ďalšie vyšetrovanie ukázalo, že k streľbe došlo v priebehu hádky. Žena obvinila priateľa z hlasného chrápania, a hádka neskôr vyvrcholila ešte viac. Žena vzala zbraň a postrelila ho do pravého podpazušia. Podľa vyjadrenia polície pred incidentom mala piť alkohol. Žena po vyšetrovaní skončila za mrežami, bez možnosti kaucie. 

Pozrite si reportáž o kurióznej nehode. Žena zrazila svojho priateľa, keď sa učila šoférovať:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy