Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragédia v centre mesta. Muž vyliezol na vianočný stromček, zomrel
Zdielať na

Tragédia v centre mesta. Muž vyliezol na vianočný stromček, zomrel

Zdroj: SITA

KIRKCALDY / Neobvyklé úmrtie vyšetruje polícia v škótskom meste Kirkcaldy. Pri miestnej radnici totiž ležal ťažko zranený muž, ktorý následne svoji zraneniam podľahol. Príčinou jeho smrti mal byť práve pád z vianočného stromčeka.

V meste Kirkcaldy severne od Edingburghu našli ľudia pri radnici bezvládne ležať muža. Aj napriek okamžitému prevozu do nemocnice zraneniam podľahol. O prípade informoval spravodajský web BBC. Riaditeľ klubu Kitty´s Mario Caira, ktorý sa nachádza blízko radnice, povedal, že videl muža liezť po 3,6 metrov vysokom vianočnom stromčeku. Vidieť mal aj jeho pád. "Šplhal sa na ten strom, bol úplne hore a držal sa špičky," povedal Caira pre BBC. Po tom, čo ho videl spadnúť, okamžite išiel k nemu a zisťoval v akom je zdravotnom stave. Keď sa nehýbal, zavolal záchranku. 

Podľa riaditeľa klubu musela byť jeho smrť obrovskou náhodou. "Nie som lekár. Ja neviem čo sa mu stalo, keď spadol. Myslím si ale, že by ste to mohli urobiť tisíckrát za sebou a odišli by ste po svojich," vyjadril svoj názor. Polícia sa nedomnieva, že by niesol za smrť muža niekto vinu. Zatiaľ prípad vyšetrujú ako nešťastnú náhodu. 

Pozrite si reportáž o tragickej nehode, ktorá sa stala malému chlapcovi. Za všetko môže betónový plot:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy