Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Za smrť priateľa jej hrozí až 36 rokov za mrežami. Zadusiť ho mala svojou váhou
Zdielať na

Za smrť priateľa jej hrozí až 36 rokov za mrežami. Zadusiť ho mala svojou váhou

Zdroj: TV JOJ

ERIE / Žena spôsobila smrť svojho priateľa, ktorý bol chudej postavy. Zadusiť ho mala svojím telom. K tragédii došlo v marci tohto roka. Pred súdom sa rozhodla priznať za výmenu udelenia nižšieho trestu. Žene teraz hrozí väzenie na 18 až 36 rokov.

https://twitter.com/JackieRoberts22/status/1004381324571037697

Štyridsaťštyriročná Windi Thomasová žila so svojím rovnako starým priateľom Butlerom v meste Erie na východe Spojených štátov. Žena údajne polícii povedala, že v dobe vraždy pila a zháňala si taktiež kokaín. Potom sa mala s priateľom pohádať, napísal denník Daily Mail. 

https://twitter.com/JackieRoberts22/status/1004463148731191297

Muža, ktorý vážil len 55 kilogramov najskôr bodla nožom do ruky a potom zbila zlomenou nohou od stola. Muž následne skončil na zemi, kde ho Thomasová so svojimi 136 kilogramami zasadla. A to priamo na hrudník, čo spôsobilo, že sa Butler zadusil. Ostala po ňom dcéra a dve vnúčatá. 

Thomasovej pôvodne hrozil 20 až 40- ročný trest vo väzení. "Je to dobrý výsledok vzhľadom k skutočnosti prípadu," vyjadril sa ku kratšiemu predpokladanému trestu advokát, ktorého žene pridelil súd. "Myslím, že je to spravodlivé pre obe strany," dodal. Sestra muža si ale myslí, že jeho priateľka si zaslúži 40- ročný trest za mrežami, či doživotie. Ich dvojročný vzťah opísala ako problémový. Údajne ju prosila, aby brata nezabíjala, pretože tušila, že k tomu raz dôjde. 

Pozrite si reportáž o dvojnásobnej vražde, ku ktorej došlo v Trnave. Čo bolo dôvodom?

Súvisiace články

Najčítanejšie správy