Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Letecká spoločnosť sa ospravedlnila matke. Personál sa smial na mene jej dcéry
Zdielať na

Letecká spoločnosť sa ospravedlnila matke. Personál sa smial na mene jej dcéry

Zdroj: Twitter/Veronica Miracle

KALIFORNIA / Podľa nahnevanej matky sa letecký personál, ktorý na bráne kontroluje letenky, smial z mena jej dcéry. Dokonca si jeden z nich odfotil jej letenku a zdieľal to na sociálnej sieti.

Letecká spoločnosť Southwest Airlines sa ospravedlnila za správanie ich personálu po tom, ako sa zabávali na 5-ročnom dievčatku menom Abcde. To všetko pred očami jej matky, uvádza portál nbcnews.com

K incidentu došlo na letisku John Wayne v provincii Orange v Kalifornii začiatkom novembra. Jeden zo zamestnancov si všimol nezvyčajné meno mladej cestujúcej.  "Jeden z personálu si začal uťahovať z mena môjho dieťaťa, smial sa a ukazoval na mňa a moju dcéru," uvádza nahnevaná matka Traci Redford, ktorá cestovala so svojou dcérou do El Pasa v Texase. 

Matka nemohla veriť vlastným ušiam, keď sa k nim pridal ďalší zamestnanec a smial sa iba niekoľko krokov od nej. "Tak som sa otočila a povedala: Hej, ja vás počujem a moja dcéra tiež. Ocenila by som, keby ste mohli prestať," dodala. 

https://twitter.com/ABC7Veronica/status/1067923437446778881

Zamestnanec aeroliniek si dokonca odfotil letenku dievčatka a zdieľal ju na sociálnej sieti. Spoločnosť sa neskôr za celý incident ospravedlnila s tým, že zamestnanci porušili zlaté pravidlo pristupovať ku každému jednotlivcovi s rešpektom. "Tento post neodráža starostlivosť, rešpekt a zdvorilosť, ktorú očakávame od všetkých našich zamestnancov. Riešili sme to so zainteresovanými zamestnancami a aj keď verejne nezverejňujeme personálne akcie, využívame to ako príležitosť na posilnenie našich politík a zdôrazňovanie našich očakávaní pre všetkých zamestnancov," stálo v stanovisku spoločnosti. 

Na letiskách a v lietadlách dochádza k rôznym situáciám. Medzi tie milšie patrí svadba počas letu. A nie hocijaká, pár oddal sám pápež: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy