Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodičský preukaz nemal ani hodinu. Polícia mu ho v meste okamžite zadržala
Zdielať na

Vodičský preukaz nemal ani hodinu. Polícia mu ho v meste okamžite zadržala

Zdroj: Marco

HEMER / Konečne sa dočkal svojho vytúženého vodičského preukazu, no nestihol si ho užiť ani hodinu. Osemnásťročný mladík z Nemecka oň prišiel za neuveriteľných 49 minút. Zastavila ho totiž policajná hliadka.

Mladík po tom, čo dostal vodičský preukaz sadol do auta, a začal brázdiť ulicami nemeckého mesta. Osemnásťročného chlapca ale zastavila policajná hliadka. Namiesto 50 km/h. išiel rýchlosťou až 95 km/h. O svoj vodičský preukaz tak prišiel za neuveriteľných 49 minút. Informovalo o tom nemecká polícia na svojej stránke. "Niektoré veci sa držia na večnosť, niektoré ani hodinu," napísala na svojej stránke polícia okresu Märkischer Kreis. Mladíka nameral práve laserový radar. 

Na teraz prišiel mladík o svoj vodičák najmenej na 4 týždne. Ako polícia informovala, na opätovné získanie bude musieť podstúpiť tvrdé preskúšanie. Čerství vodiči totiž majú v Nemecku takzvanú probačnú dobu, kedy majú vodičák len na skúšku. Toto obdobie mu bolo teraz predĺžené na 4 roky a dostal pokutu vo výške 200 eur. V aute okrem toho nebol sám, sedeli v ňom ďalší štyria jeho kamaráti. Pravdepodobne sa tak chcel predviesť pred nimi. 

Auto šoferóvalo 22- ročné dievča. Alkohol za volantom ju premohol. V aute nebola ale sama:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy