Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragická smrť na útese zaľúbených. Dvojica padala rýchlosťou 200 km/h.
Zdielať na

Tragická smrť na útese zaľúbených. Dvojica padala rýchlosťou 200 km/h.

Zdroj: Twitter / Instagram

KALIFORNIA / Známy blogerský manželský pár, ktorý žil v USA, precestoval takmer celý svet. Tragicky však zahynuli na známom útese Taft Point, kde sa tisícky párov nielen zasnúbilo.

Indický pár Vishnu Viswanath a Meenakshi Moorthy sa stal známy pre cestovanie po celom svete. Práve to sa im stalo osudným. Blogerský pár zahynul v Yosemitskom národnom parku na svetovo obľúbenom útese Taft Point. Práve na tomto 915 metrov vysokom útese sa zasnúbilo a zosobášilo množstvo párov, no indickému páru vo veku 29 a 30- rokov sa stal osudným. 

Telá manželov boli nájdene v piatok 26. októbra, kde ich objavil jeden z turistov. Muž na miesto okamžite privolal správu parku, ktorá k prípadu prizvala aj políciu.

Na sociálnej sieti Instagram boli veľmi populárni. Mali takmer 12- tisíc sledovateľov. Je pravdepodobné, že pár chcel získať jedinečné fotografie pre svojich sledovateľov. Podľa informácii polície z útesu padali 13 sekúnd. Dopadli v rýchlosti takmer 200 km/h, nemali žiadnu šancu na prežitie. Vishnu a jeho manželka boli spolu 7 rokov, než sa zosobášili. Manželský zväzok si ale dlho neužili. 

Pozrite si reportáž o mužovi, ktorý sa stratil medzi skalami:
 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy