Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Talianska mafia vypísala odmenu za smrť psa. Kazí im obchody
Zdielať na

Talianska mafia vypísala odmenu za smrť psa. Kazí im obchody

Zdroj: Twitter

NEAPOL / Miestna talianska mafia Camorra vypísala finančnú odmenu za smrť špeciálne vycvičeného psa, ktorý pomáha policajtom vyhľadávať drogy. Ohrozuje tak totiž zisky pre organizovaný zločin. Za svoju kariéru Jack Russel vyčuchal už dve tony rôznych narkotík.

Neapolská mafia Camorra prisľúbila za špeciálne vycvičeného policajného psa rasy Jack Russel finančnú odmenu. Za jeho smrť ponúkajú 5000 eur. Podľa denník The Times , 9- ročný pes už za svoju kariéru stihol nájsť viac ako dve tony najrôznejších narkotík. Pes menom Pocho bol pôvodne obyčajným domácim miláčikom a meno dostal od svojho prvého majiteľa, ktorý bol lekár. Muž ale zviera neskôr daroval polícii, pretože jeho synovi zistili alergiu na srsť. 

Pocho je momentálne jedným z najúspešnejších služobných psov, a práve preto sa ho chcú členovia mafie zbaviť. Policajnému teriérovi sa už snažili podstrčiť otrávené žrádlo, no taktiež ho chceli zmiasť tým, že drogy dali ku hárajúcim sa fenám. Ani jedna taktika ale zatiaľ nemala úspech, pretože Pocho je cvičený, aby od cudzieho človeka neprijal žiadne žrádlo. 

Medzi posledné úspechy malého policajného psa patrí odhalenie 30 kilogramovej zásielky kokaínu v meste Nocera Inferiore. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy