Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Lovec si pomýlil muža so zverou. Matka sa smrti syna potešila
Zdielať na

Lovec si pomýlil muža so zverou. Matka sa smrti syna potešila

Zdroj: facebook

LES GETS / Mladý lovec si splietol muža s divokou zverou aj napriek tomu, že mal reflexné oblečenie. Vášnivý cyklista a majiteľ reštaurácie bol na mieste mŕtvi. Incident sa stal v lyžiarskom rezorte vo francúzskej obci. Jeho matka sa však médiám priznala, že sa zo smrti syna teší.

Neskúsený lovec si 34- ročného Brita Marca Suttona pomýlil s divokou lesnou zverou. Hoci mal na sebe reflexné prvky, 22- ročný mladík vystrelil. K nešťastiu došlo vo Francúzskych Alpách 13. októbra. Jeho matka sa ale médiám zverila, že je rada, že jej syn zomrel. Podľa príbuzných muž nebol žiadne neviniatko. Údajne mal násilnícke sklony a celú záležitosť jeho smrti pripísali k takzvanej karme. 

"Bol to násilnícky sr*č. Som rada, že zomrel. Keď som sa o tom dopočula, ucítila som ohromnú úľavu. Pripadala som si, ako keby som do tej doby nosila hrozné bremeno. Skrátka sa mi uľavilo, že už nikomu z nás neublíži," vyjadrila sa Suttonova sestra pre denník Sun. Dôvodom jej nenávisti je, že ju údajne v detstve bil a znásilňoval. 

"Moje jediné sklamanie bolo, že zomrel tak rýchlo. Pre tých, ktorí sa nad mojim príspevkom pohoršujú - ja som žena, ktorá mu dala život," napísala jeho matka na sociálnej sieti. "Ten chlap bol beštia. Mieril si dobre. Dostala ťa karma," pokračovala. Muž údajne utiekol do Francúzska pred obvinením, ktoré na neho podala sestra. Mladý lovec, ktorý muža zasiahol, teraz čelí obvineniu a hrozí mu trest vo väzení. 

Pozrite si reportáž o policajtke, ktorá omylom zastrelila suseda:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy