Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nehoda na Šturci. Mladý šofér so spolujazdkyňou skončili v priekope
Zdielať na

Nehoda na Šturci. Mladý šofér so spolujazdkyňou skončili v priekope

ŠTUREC / ​Na nočnú cestu na prvé spoločné rande tak skoro nezabudne mladý pár z Banskej Bystrice. Dvojica na aute požičanom od kamaráta havarovala na horskom priechode Šturec. Nové auto skončí zrejme v šrote.

Vážna dopravná nehoda sa stala na Šturci. Dvadsaťštyriročný vodič a jeho 20-ročná spolujazdkyňa skončili v priekope. Mladý šofér išiel pravdepodobne rýchlo do kopca, po rovinke nezvládol zákrutu a vyletel z nej von.

Auto skončilo vyše 150 metrov od cesty, v strmom zráze, trafilo niekoľko stromov, niektoré sa dokonca vyvalili. Obaja zranení sa dostali z auta a pomoc im zavolal kamarát, ktorý išiel za nimi. Skončili v banskobystrickej Roosveltovej nemocnici. Môžu hovoriť o obrovskom šťastí, že to vôbec prežili. Vrak auta zo strmého terénu niekoľko hodín vyslobodzovala odťahová služba z Bystrice.

"Vodič pri nehode utrpel stredne ťažké poranenia, mal otras mozgu, tržné rany a hematómy na hlave a sťažoval sa na bolesti ramena. Spolujazdkyňa mala ľahšie poranenia. Obaja boli prevezení na traumatologické oddelenie v Banskej Bystrici," informuje hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy