Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Airsoftový turnaj skončil nešťastím: Hráča postrelili skutočnou zbraňou
Zdielať na

Airsoftový turnaj skončil nešťastím: Hráča postrelili skutočnou zbraňou

Zdroj: isifa

MÝTEK PRI MILOVICIACH / Airsoftový turnaj sa v sobotu skončil pre jedného z hráčov nešťastím. Namiesto airsoftovej zbrane bol zasiahnutý skutočnou. Podľa doterajších informácii ide o nešťastnú náhodu. Muža okamžite previezli vrtuľníkom do střešovickej nemocnice.

V areáli Mýtek pri Miloviciach sa v sobotu doobeda stretlo približne 300 milovníkov airsoftových zbraní, aby si zahrali a zabojovali pri hre Airsoft Battle. "Podľa prvotných informácii jeden z hráčov stratil pri hre skutočnú zbraň. Ďalší ju zobral a v domnienke, že ide o airosoftovú pištoľ postrelil jedného z hráčov," uviedla pre Blesk.cz policajná hovorkyňa Petra Potočná. Podľa portálu mal postreliť muža jeho brat. 

Facebook

Na miesto boli privolaní aj letecký záchranári, ktorí muža okamžite previezli do nemocnice v pražských Střešoviciach. Utrpieť mal vážne poranenie brucha.  Na turnaji sa stretli hráči z celého Česka. "Cieľom nie je vytvoriť rekord v počte hráčov v štýle Big Combat, ale stretnúť sa takto na jeseň a zabaviť sa," opísali zámer turnaja organizátori na webovej stránke akcie.

"V priestore sa nachádza niekoľko bodov. Pri každom z nich sú umiestnené dve zástavy vo farbách oboch strán. Jednotka, ktorá obsadí bod, vyvesí zástavu svojej farby a zvesí nepriateľskú, ktorú nechá na mieste. Zároveň do vysielačky nahlási zabratie tohto územia. Čas nahlásenia bude zaznamenaný do formulára. Strana, ktorá bude mať viac zástav za dlhší čas vyhráva," napísali k pravidlám hry. 

Pozrite si reportáž o streľbe, ktorá sa odohrala v centre mesta Prešov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy