Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fenka kokeršpaniela utiekla majiteľovi. Metrom i vlakom sa odviezla z Prahy do Pardubíc
Zdielať na

Fenka kokeršpaniela utiekla majiteľovi. Metrom i vlakom sa odviezla z Prahy do Pardubíc

Zdroj: Mike Baird /ilustračné

PRAHA / Fenku kokeršpaniela, ktorá v Prahe utiekla svojmu majiteľovi, našli v Pardubiciach. Štvornohý miláčik si urobil výlet. Fena sa počas svojej cesty zviezla metrom i vlakom. Domov sa vrátila zrejme len vďaka tomu, že mala na obojku telefónne číslo svojho majiteľa.

Dobrodružstvo feny začalo tým, že ju v metropole Česka vystrašilo auto. Podľa všetkého ju majiteľ nemal na vodítku, a tak  začala utekať. "Vystresovaná údajne skočila do metra a na Smíchově potom nastúpila do vlaku v smere do Pardubíc," povedala hovorkyňa pardubickej mestskej polície Lenka Uskobová.

Zviera si vo vlaku všimli strážnici, ktorí informovali svojich kolegov z Pardubíc. Na hlavnej stanici v Pardubiciach ju potom odchytili. "Vďaka telefónnemu číslu, ktoré mala na obojku kontaktovala hliadka majiteľa a oznámila mu, že svojho miláčika nájde v Pardubiciach," dodala pre portál iDnes.cz Uskobová. 

Fenka, ale aj jej majiteľ sa teda šťastne stretli, za čo môže práve telefónne číslo, ktoré mala na obojku. Na kontaktné informácie by ste preto mali myslieť aj vy, aby ste si v prípade, že sa vám váš chlpatý miláčik stratí, zabezpečili, že sa k vám aj vráti.  

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy