Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
VIDEO: Nepodarená akcia zlodejov. Komplica trafili do hlavy
Zdielať na

VIDEO: Nepodarená akcia zlodejov. Komplica trafili do hlavy

Zdroj: Twitter

LONDÝN / Začiatkom augusta sa muž s dvoma komplicmi pokúsil vylúpiť jednu z londýnskych budov. Namiesto toho predviedli len svoju nešikovnosť. Pri pokuse rozbiť okno, trafil svojho komplica tehlou do hlavy. Ten okamžite upadol do bezvedomia. Dvaja zvyšní páchatelia sa potom rozhodli dať na útek, kamaráta nechali napospas osudu.

Na videu z bezpečnostných kamier vidieť, ako na súkromný pozemok vniká na motorke trojica zlodejov. Do budovy sa skúšali dostať oknom, ktoré chceli rozbiť tehlou. Kým jeden tehlou udieral, druhý sa ju pokúsil hodiť, avšak nešťastne. Trafil ňou svojho komplica do hlavy, ktorý skončil v bezvedomí.  

https://twitter.com/pueblokc/status/1031949054358433792

Muž sa snažil svojho kamaráta prebrať, no na miesto už prichádzala ochranka. Jeden zo zlodejov nasadol na motorku, no druhému sa to už nepodarilo. Obaja sa tak dali na útek iným smerom, svojho komplica tam nechali napospas osudu. 

Ochrankár kontaktoval o incidente svojich kolegov a zavolal pomoc záchranárov a polície. O prípade informoval denník Daily Mail, ktorý ale neuviedol, v akom stave bol zranený. 

Pozrite si reportáž o partii zlodejov, ktorý úradovali v okrese Prievidza. Takto úradovali v obchode, pričom polícia už spustila po nich pátranie: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy