Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bola odhodlaná skočiť z mosta. Po policajtoch kričala, aby sa nepribližovali. Keď sa odhodlala k skoku, strážnici priskočili
Zdielať na

Bola odhodlaná skočiť z mosta. Po policajtoch kričala, aby sa nepribližovali. Keď sa odhodlala k skoku, strážnici priskočili

TEXAS / "Nerobte to!" Boli prvé slová strážnika, ktorý zbadal ženu, ako sa chystá skočiť z mosta. S kolegom ju presviedčali, aby si to rozmyslela. Ona však bola rozhodnutá svoj život ukončiť.

Žena, ktorá sa pokúsila spáchať samovraždu, postavila do pozoru policajtov v Texase. Dvojica strážnikov prišla na miesto, keď stála na okraji mosta. "Vybehla z auta a postavila sa tam," opísal dramatickú situáciu zasahujúci strážnik Justin Henry.

​Žena pôsobila rozrušene. Strážnici si všimli, že opätky jej visia vo vzduchu. O jej živote tak rozhodovali sekundy. "Uvedomovali sme si, že ju musíme čím skôr stiahnuť, aby sme zabránili katastrofe," potvrdil slová kolegu jeho služobný partner Trae Ciercan. Ona však zakričala, že ak sa k nej priblížia, skutočne skočí. "Boli sme vystrašení, nestáva sa každý deň, že tu niekto visí," tvrdil Ciercan.

Doslova v poslednej chvíli sa im ženu podarilo dostať do bezpečia. "Priskočili sme k nej a schmatli ju v rovnakom čase," opísal Ciercan. Ženu následne spútali a previezli do nemocnice. Rodina sa už policajnému zboru a špeciálne zasahujúcim strážnikom poďakovala za záchranu jej života.

Aj slovenskí policajti už zachraňovali zúfalých ľudí v posledných sekundách:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy