Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Má 50 rokov a 64 detí. Superotec plánuje plodiť, kým bude môcť
Zdielať na

Má 50 rokov a 64 detí. Superotec plánuje plodiť, kým bude môcť

Zdroj: joj.sk

PARÍŽ / Päťdesiatročný Francúz je otcom 64 detí. Ako darca spermií pomáha ženám alebo párom, ktoré z najrôznejších dôvodov nemôžu mať deti. "Superotec" pritom sám po úmrtí svojho otca zistil, že má ďalších 16 nevlastných súrodencov.

"No a čo? V mojom živote sa nič nezmenilo," povedal muž z časti Dordogne na juhozápade krajiny ako reakciu na svojich 16 súrodencov. Darcom spermií sa stal o niekoľko rokov neskôr, v roku 2007 a jeho štyri oficiálne deti tak majú viac ako 60 nevlastných bratov a sestier.  

Deti, ktorým pomohol prísť na svet, neuznáva za svoje, ale pokiaľ budú v budúcnosti chcieť, je ochotný sa s nimi stretnúť. "Som iba darcom a nič viac. Iba pomáham osamoteným ženám alebo párom, heterosexuálnym i homosexuálnym. Je mi jedno či sú tie ženy krásne, škaredé, staré, obézne, akú majú farbu alebo národnosť, všetky majú právo mať dieťa," povedal Francúz, ktorého okolie nemá o jeho aktivitách ani tušenie. 

Svoje potomstvo eviduje v tabuľke v počítači, do ktorej zadáva meno, dátum a miesto narodenia a pohlavie dieťaťa. Jeho život riadia ovulácie svojich zákazníčok a má toľko objednávok, že ani nechodí na dovolenky. Plánuje ale pokračovať dovtedy, kým bude môcť. 

Metódy oplodnenia sú podľa neho rôzne a vždy záleží na želaní klientky, od prirodzeného spôsobu až po pipetu. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy