Polojasno
17°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Žil som so satanom 17 rokov a zavraždil som 675 ľudí, tvrdí pastor v maske
Zdielať na

Žil som so satanom 17 rokov a zavraždil som 675 ľudí, tvrdí pastor v maske

GHANA / Pastor zo západoafrického štátu Ghana tvrdí, že žil 17 rokov so satanom. A počas tohto obdobia mal zabiť viac ako 600 detí. Tie mu boli podľa jeho slov odovzdané ako obete.

Ghanský farár tvrdí, že zabili viac ako 600 detí, ktoré mu boli odovzdané ako obete od lekárov a sestier v Ghane. Práve tí mali patriť do okultného spolku. Podľa vlastných slov žil tajomný muž zahalený na obrazovke v maske 17 rokov so satanom.

https://twitter.com/minaspot/status/1019886969059495937

Muž v maske tvrdí, že celkovo zavraždil 675 ľudí. Moderátorovi ghanskej televízie v bizarnom videu tvrdil, že ľudské obety potreboval preto, aby si udržal svoju moc, napokon ale vraj satanské kráľovstvo opustil. 

Miestni reportéri, ktorí sa odvolávajú na informácie od polície, ale o prebiehajúcom vyšetrovaní nemajú žiadnu zmienku. Nevedia ani o žiadnych rituáloch a ani o rituálnych vraždách, ktoré by sa mali odohrať. Mladík vo veku okolo tridsiatky popísal, že sa narodil posadnutý vyše 650 démonickými duchmi, niektorých v rozhovore aj menoval.  

Muž v maske poprel, že by svojím vystúpením sledoval finančný prospech. Údajne je synom bývalého veľmi vysoko postaveného sudcu, ktorý mu zanechal značný majetok. Video sa napokon na obrazovke ghanskej televízie neodvysielalo. Vedenie ho stiahlo. Z televízie sa ale napokon dostalo von inými cestami a objavilo sa na internetovom videoportáli Youtube. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy