Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ten 30-ročný chalan, ktorý sa musí vysťahovať, nie som ja - alebo čo spôsobí zhoda mien, veku a mesta.
Zdielať na

Ten 30-ročný chalan, ktorý sa musí vysťahovať, nie som ja - alebo čo spôsobí zhoda mien, veku a mesta.

Archívna reportáž

NEW YORK / Prípad 30-ročného Michaela, ktorého rodičia sa zo zúfalstva obrátili na súd, aby syna dostali z domu, so sebou prináša nečakané komplikácie. Mužov s rovnakým menom, vekom a bydliskom v New Yorku je totiž viac - a teraz musia vysvetľovať, že kauza sa netýka ich.

Toto je jeden z tých 30-ročných Michaelov Rotondov, ktorí bývajú u svojich rodičov, no ani náhodou sa s nimi nesúdia a nie sú nútení odísť z rodičovského domu:

"Zobudil som sa na to, že mi kamarát posiela linku na článok BBC a smeje sa mi: Hahaha, to je sranda, teba žalujú tvoji rodičia?," hovorí Michael Rotondo, ktorý má tiež 30-rokov, je z New Yorku a donedávna naozaj býval s rodičmi. Teraz žije v Kalifornii. "Je to naozaj srandovné, keďže sa rovnako voláme, dokonca si rovnako píšeme mená a sme rovnako starí," hovorí Michael. "Moja emailová schránka je plná, ľudia sa mi smejú a ľutujú ma."

Druhý Michael Rotondo prinzáva, že za ostatné dni zažil divokú jazdu. Keď sa správy o rodinnom súdnom spore jeho menovca virálne rozšírili po internete, ozvali sa mu priatelia ale aj vzdialenejší príbuzní. Našli sa medzi nimi aj takí, ktorí chceli spustiť online kampaň na charitatívnu zbierku na podporu Michaela. "Bol to zábavný zážitok a je z toho dobrý príbeh, ktorý budem môcť rozprávať. Moji rodičia ma plne podporujú a nehrozí, že by ma žalovali pred súdom," hovorí Michael Rotondo. "Svojich rodičov milujem nadovšetko."

Súvisiace články

Najčítanejšie správy