Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mali mu odtiahnuť auto, tak sa v ňom zamkol. Trucovanie muža hasila jeho žena
Zdielať na

Mali mu odtiahnuť auto, tak sa v ňom zamkol. Trucovanie muža hasila jeho žena

Archívna reportáž

BRNO / Vodičovi dodávky sa stala nepríjemná vec. Pre zlé parkovanie mu nariadili odtiahnuť auto. Rozhodol sa proti tomu bojovať tým, že do auta naloženého na odťahovacie auto naskočil a vo svojej dodávke sa zamkol.

Pokyn k odtiahnutiu dali strážnici, pretože dodávka na Masnej ulici stála neďaleko križovatky tak, že ostatným autám ostal k prejazdu asi len meter z jazdného pruhu. Netušili ale, že budú musieť riešiť konflikt. "Po naložení dodávky na odťahovacie auto pribehol k hliadke rakúsky občan a nemecky ich urážal. V okamihu vyskočil na odťahovaciu plošinu, otvoril svoje auto, posadil sa na miesto spolujazdca a zamkol sa," povedal hovorca mestskej polície v Brne Jakub Ghanem. 

Ako uvádza portál IDnes.cz, rakúsky vodič si odmietal vypočuť argumenty hliadky, prečo jeho auto chcú odtiahnuť. V tom ale prišla jeho manželka a detinské správanie svojmu mužovi vyhovorila. "Než boli strážnici nútení siahnuť k dôraznejšiemu riešeniu, pribehla za mužom jeho partnerka. Vodičovi správanie vyhovorila a Rakúšan počas minúty vystúpil," dodal Ghanem.

Cudzinec nakoniec musel zaplatiť maximálnu cenu za odtiahnutie, ktorá sa vyšplhala do výšky 2 000 českých korún (asi 78,54 eur).

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy