Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Za svojimi majiteľmi prešiel takmer 20 kilometrov. Po návrate ho odviezli do útulku na utratenie
Zdielať na

Za svojimi majiteľmi prešiel takmer 20 kilometrov. Po návrate ho odviezli do útulku na utratenie

Archívna reportáž

NEW HAMPSHIRE / Kocúr Toby sa dostal do novej rodiny, no napriek tomu mu tá stará chýbala. Aby mohol svojich bývalých majiteľov znova stretnúť, prešiel za nimi takmer 20 kilometrov. Oni z toho ale takú radosť nemali.

Pôvodná rodina mu chýbala natoľko, že sa za nimi vybral a ušiel takmer 20 kilometrov. Po drsnej ceste bolo stretnutie kocúra so svojou bývalou rodinou viac smutné ako šťastné. Zbavili sa ho totiž preto, že ho už nechceli. 

Keď sa Toby zjavil rodine pred dverami, boli prekvapení. Avšak nie milo. Ich názor na kocúra nezmenilo ani to, že za nimi prešiel toľkú cestu. Rozhodli sa ho preto odviesť do útulku na utratenie. 

Keď tam prišli, zľutovali sa nad ním a nechali preto zamestnancov útulku zavolať do zvieracieho prístrešku v Severnej Karolíne. "Keď už Tobyho rodina nechcela, dali ho inej rodine. Lenže Tobymu chýbali, preto ušiel 20 kilometrov späť domov. Keď dorazil, zlomili mu srdce," napísali k jeho príbehu na sociálnej sieti zvieracieho domova. 

Príbeh mal ale šťastný koniec. Podľa portálu Blesk.cz sa Toby zapáčil novej pani z New Hampshiru, ktorá si ho odviezla domov. ​

Súvisiace články

Najčítanejšie správy