Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Muž po rozchode zabil dcéru, ktorá bola i jeho manželkou
Zdielať na

Muž po rozchode zabil dcéru, ktorá bola i jeho manželkou

NEW MILFORD / Muž zabil svoju manželku, ktorá bola zároveň jeho dcéra, a ich sedemmesačného syna. Spravil tak po tom, ako sa s ním rozišla, informujú americké médiá na základe tiesňového volania, ktoré zverejnila polícia.

Matka Stevena Pladla volala na políciu v Severnej Karolíne, pretože s ním absolvovala znepokojujúci telefonický hovor a chcela, aby strážnici skontrolovali jej malého vnuka. Žena policajtom povedala, že jej syn v meste Knightdale zabil svojho syna a v Connecticute tiež zastrelil svoju 20-ročnú dcéru a jej adoptívneho otca. Rozrušilo ho vraj to, že sa s ním dcéra, Katie Pladl, rozišla.

V hovore, ktorý zverejnila polícia z mesta Cary v Severnej Karolíne, žena žiadala, aby išli skontrolovať jej vnuka Bennetta Pladla s tým, že syn jej povedal, že nechal kľúč pod rohožkou. "Povedal mi, aby som zavolala políciu a nešla tam," uviedla. Polícia v dome našla mŕtve dieťa, no nezverejnila ako zomrelo.

Telefonát na tiesňovú linku prišiel krátko po tom, ako svedkovia v Connecticute nahlásili, že počuli streľbu. Polícia následne v pikape našla telá Katie Pladl a jej adoptívneho otca, 56-ročného Anthonyho Fusca. Stevena Pladla našli neskôr mŕtveho v minivane v meste Dover, v štáte New York. Podľa polície sa zastrelil sám.

Stevena Pladla a Katie Pladl zatkli v januári vo Virgínii pre obvinenie z incestu. Ich syn bol odvtedy v opatere Stevenovej matky.

Steven Pladl bol predtým manželom Katienej matky, no vlani jej oznámil, že s dcérou čaká dieťa a po rozvode si ju plánuje vziať za ženu, informoval denník Richmond Times-Dispatch.

Katie Pladl dali jej rodičia ešte ako dieťa na adopciu, no po tom, ako dosiahla 18 rokov, kontaktovala svojich biologických rodičov s tým, že ich chce spoznať. Steven Pladl mal aj ďalšie dve deti vo veku šesť a 11 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy