Jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
VIDEO: Fenka zúfalo čaká každý večer pri vlaku na niekoho, kto neprichádza
Zdielať na

VIDEO: Fenka zúfalo čaká každý večer pri vlaku na niekoho, kto neprichádza

BOMBAJ / V indickom meste natočil Sameer Thorat dojemný príbeh opusteného psa. Každý večer prichádza na vlakovú stanicu v rovnakom čase a čaká na jeden vlak. Fenka, ktorá vychováva štyri šteniatka už minimálne dva mesiace, vyzerá niekoho, kto neprichádza.

Táto scéna sa každý večer opakuje. Krátko po 23:00 večer prichádza na prvé nástupište v Kanjurmarg regionálny vlak, na ktorý netrpezlivo čaká drobná túlavá fenka. Zakaždým dobehne k strednej časti vlaku a verne čaká na niekoho, kto by mal odtiaľ vystúpiť, informuje portál novinky.cz

Či je to majiteľ, ktorý psa na stanici nechal, alebo človek, ktorý ho iba kŕmil, nie je jasné. K vlaku ale chodí už minimálne od začiatku januára, možno aj dlhšie. Za ten čas sa stala na stanici celebritou. Na kohokoľvek čaká, zrejme ide o ženu, pretože vždy čaká pri ženských vagónoch. Mužom je do nich vstup zakázaný. India ich vytvorila za účelom zvýšenia bezpečnosti pasažierok.  

Fenka biedou ale netrpí, kŕmiť ju chodia cestujúci a občas aj zamestnanci železníc. Medzitým sa jej snažia nájsť nový domov. Vzhľadom na to, že je na stanici celkom populárna, nebude to trvať dlho. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy