Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Žena otehotnela, ale otec sa zapiera. Nechala urobiť bilbord
Zdielať na

Žena otehotnela, ale otec sa zapiera. Nechala urobiť bilbord

Archívne video

SAN LUIS POTOSÍ / Keď žena žijúca v mexickom meste San Luis Potosí zistila, že by mohla byť tehotná, jej priateľ sa s ňou úplne prestal stretávať a nebral jej telefón. Mexičanka sa teda odhodlala k netradičnému kroku, ako muža upozorniť na fakt, že bude otcom.

"Hľadá sa“ je napísané obrovskými písmenami na bilborde vedľa fotky muža, ktorý sa údajne zachoval ako zbabelec. Priateľku a nastávajúcu matku si mal zablokovať na Facebooku a prestal jej brať telefóny. Aj preto sa zrejme žena odhodlala k razantnému kroku, ako popohnať muža k zodpovednosti, píše portál odditycentral.com.

Pred niekoľkými týždňami sa preto v San Luis Potosí objavil na križovatke ulíc Mariano Jiméneze a Salvadora Navy bilbord, ktorým sa tehotná žena snaží muža kontaktovať alebo ho aspoň pre jeho chovanie verejne zahanbiť. V minulých dňoch správa vzbudila rozruch na sociálnych sieťach a zaujala aj miestne médiá.

"Carlos Orozco, test bol pozitívny, som tehotná,“ píše sa ešte na bilborde. Žena ďalej vysvetľuje prípadným čitateľom, prečo sa k tomuto netradičnému kroku odhodlala. "Zablokoval si ma na Facebooku a nezdvíha mi telefón,“ vysvetľuje. Následne je tam ženin podpis. "Tvoja kamarátka (ako si ma bol zvyknutý predstavovať),“ uzatvára svoj odkaz tehotná.

Či je Carlos Orozco naozaj otcom a či sa žene podarilo ho skontaktovať, nie je známe. Žene ale nemožno vziať body za originalitu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy