Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prváčikom pustili na hodine dejepisu film pre dospelých
Zdielať na

Prváčikom pustili na hodine dejepisu film pre dospelých

VEĽKÁ BRITÁNIA / Film pre dospelých pustili zmäteným deťom počas hodiny dejepisu, počas ktorej rozoberali tragédiu výletnej lode Titanic.

Sedemroční prváci sledovali vzdelávacie video o lodi na veľkej obrazovke v triede v meste Cowes, Isle of Wight, ale keď sa skončilo, začalo sa iné video. Video pre dospelých. Spustilo sa na webovej stránke automaticky. 

Deti zostali ako prikované, keď zbadali nahú ležiacu ženu a muža, ktorý jej strkal do úst prst. Učiteľka stála chrbtom k obrazovke a že sa niečo deje zistila až potom, keď sa deti začali smiať, píše portál DailyMail.com.

Základná škola Lanesend potvrdila, že sa incident stal a dodala, že ho dôkladne vyšetrili. "Dcéra prišla domov a povedala mame, že videli ľudí, ktorí sa po sebe váľali, bolo to veľmi vtipné. Bola tam nahá žena, ležiaca na zemi a muž, ktorý jej strkal prsty do úst. Potom aj on ležal na zemi," povedal rodič, ktorý nechce byť menovaný. 

Podľa všetkého bola učiteľka otočená k obrazovke chrbtom, netušila čo sa na nej odohráva, keď to zistila, obrazovku okamžite vypla. Deťom sa to zdalo vtipné a neboli vystresované, hnevali sa rodičia. 

Škola, na ktorej vyšetrovatelia vykonávajú dvojtýždňové vyšetrovanie incidentu, uviedla, že v tejto chvíli nie je možné sa k situácii vyjadriť. Lanesendská základná škola bola minulý rok v novinách po tom, čo sa zúčastnila experimentu pre BBC. Učitelia zrušili všetky rozdiely medzi chlapcami a dievčatami počas 6-týždňového dokumentu - Už nie viac chlapci a dievčatá: Môžu naše deti byť pohlavne slobodné?

Deti mali pohlavne neutrálne športové tímy, takisto používali rovnaké toalety. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy