Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Muž požiadal ženu o ruku a skončili na policajnej stanici
Zdielať na
Zahraničie

Muž požiadal ženu o ruku a skončili na policajnej stanici

Zdroj: Dain Binder

Po vyznaní lásky prepadol budúcich manželov lupič a zobral si snubný prsteň a peniaze.

Luke Jacunski na svoje vyznanie lásky priateľke určite tak rýchlo nezabudne. Pár sekúnd po tom, ako ju požiadal o ruku ich totiž prepadli.

Jacunski pokľakol na jedno koleno a pri romantickej atmosfére v newyorskom Central Parku požiadal svoju priateľku Mami Nagase o ruku. Mladá žena súhlasila, že si tridsaťročného Jacunskiho vezme. Vzápätí vyskočil z kríkov ozbrojený lupič, namieril na pár zbraň a zakričal: "Dajte mi všetky peniaze a ľahnite si na zem!".

Keď si pár ľahol na zem, lupič stiahol žene z ruky zásnubný prsteň a vzal si ho. Taktiež žene zobral hodinky značky Rolex. Jacunski prišiel o v prepočte približne 3 120 Sk, ktoré mal pripravené na romantickú večeru vo francúzskej reštaurácii. Lupič z miesta činu utiekol.

Okradnutý pár strávil ďalšie hodiny na policajnej stanici, opisujúc páchateľa policajtom. Obaja tvrdia, že sa stále chcú zosobášiť. "Je to vcelku dobrý príbeh, ktorý budeme rozprávať vnúčatám," povedal Jacunski. Dodal, že veci mohli dopadnúť oveľa horšie - Nagase mohla jeho ponuku na sobáš odmietnuť.

Zdielať na

Najčítanejšie správy