Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Pocikajte náš reklamný leták a dostanete zľavu, vyzýva zákazníkov IKEA
Zdielať na

Pocikajte náš reklamný leták a dostanete zľavu, vyzýva zákazníkov IKEA

ŠTOKHOLM / Švédská nábytkárska firma IKEA zaujala nevšedným reklamným videom. Svojim zákazníkom v ňom hovorí, že ak chcú zľavu na detskú postieľku, postačí jednoducho pomočiť ich reklamný leták. Má to ale háčik, zľava sa totiž po nanesení moču do vyznačeného pola v letáku objaví len tehotným matkám, píše spravodajský server The Local.

"Ako to funguje? Nasledujte inštrukcie a jednoducho sa vymočte do vyznačenej oblasti. A pár minút vyčkajte. Ak ste tehotná, IKEA vám ponúkne lepšiu cenu na detskú postieľku. Priamo v reklamnom letáku,“ vysvetľuje nábytkársky gigant vo videu, ktoré vo svete vyvolalo veľké pobúrenie.

Reklamný leták funguje ako tehotenský test. Namiesto symbolu, ktorý obvykle znázorňuje, že je žena tehotná, sa po nanesení vzorku moču na papieri objaví zľavnená cena na detskú postieľku. Na zľavu tak majú nárok len ženy čakajúce bábätko.

"Ako základ sme použili klasické tehotenské testy. Zmena farby je založená na protilátkach, ktoré sa viažu na tehotenský hormón hCG (choriogonadotropin). Rozhodujúce pre úspech projektu bolo tiež zvolenie vhodného materiálu,“ vysvetlil serveru The Local jeden z pracovníkov z tlačového oddelenia spoločnosti IKEA Felix Östman.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy