Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Chlapec sa v noci vybral po sladkosť. Otec ho ubil na smrť
Zdielať na

Chlapec sa v noci vybral po sladkosť. Otec ho ubil na smrť

FLORIDA / Sedemročný chlapec prišiel o život preto, že sa ho nevlastný otec podľa vlastných slov snažil správne vychovať. Použil brutálne metódy, ktoré chlapec neprežil. Hrôzu spôsobil aj jeho bratom, ktorých nechal spať pri mŕtvom dieťati. Mužovi hrozí trest smrti.

Jack Montgomery z Floridy sa pred súdom spovedá z hrôzostrašného činu. On tvrdí, že len vychovával svojho nevlastného syna. Jeho snaha o disciplínu sa ale skončila chlapcovou smrťou. Sedemročného Bricea ubil na smrť preto, že sa v noci potajomky vykradol z postele a išiel si po sladkosť.

"Urobil tak kým bola chlapcova mama v práci. Jeho bratom sa vyhrážal, že ich tiež potrestá, ak svojho súrodenca nebudú takto "vychovávať" tiež," povedal Matthew Smith, zástupca štátneho prokurátora.  

Jeho dvaja bratia celý desivý incident videli. Podľa ich výpovede nevlastný otec bil chlapca päsťou do hlavy a do brucha. "Zdvihol ho a hodil ho o zem pred očami jeho bratov. Predtým mu vrazil päsťou do hlavy a spôsobil krvácanie do mozgu," pokračuje zástupca štátneho prokurátora. 

Keď si muž uvedomil, čo spáchal, snažil sa chlapca prebrať studenou vodou. Už bolo však neskoro a tak sa odhodlal k ďalšiemu otrasnému činu. "Akoby to nestačilo, mŕtveho chlapca potom položil do postele a nechal pri ňom spať jeho dvoch bratov, kým jeho mama bola v nočnej službe," dodáva Smith.

Jack sa v policajných záznamoch objavil už viackrát pre domáce násilie. Teraz je obvinený z vraždy malého dieťaťa, za ktorú mu na Floride hrozí trest smrti.

Koncom novembra kamarát brutálne dobil kamaráta pre pivo. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy