Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Pomôžte pri pátraní po 89-ročnom starčekovi. V strachu z ohňostroja utiekol z domu
Zdielať na

Pomôžte pri pátraní po 89-ročnom starčekovi. V strachu z ohňostroja utiekol z domu

ROVINKA / Polícia prosí o pomoc pri pátraní po 89-ročnom Pavlovi z obce Rovinka v okrese Senec. Podľa všetkého sa vystrašený a dezorientovaný stratil svojej rodine ešte na Silvestra. Vystrašil ho ohňostroj.

V pondelok po 89-ročnom Pavlovi Š. prebiehala pátracia akcia, ktorá naďalej intenzívne pokračuje. Jeho príbuzná uviedla, že sa zrejme pre výbuchujúcu pyrotechniku a ohňostroj rozhodol vystrašený utiecť zo svojho domova. 

Muža naposledy videli v nedeľu 31. januára v mieste trvalého bydliska, odvtedy o sebe nepodal žiadnu správu. Pavol Štefánik je 185 cm vysoký, štíhlej postavy, má zeleno-sivé oči a krátke hnedé vlasy. Na sebe mal modré nohavice, flanelovú kockovanú košeľu, zelený kabát, hnedú menčestrovú šiltovku a obuté mal vysoké čierne teplé topánky. Na brade má asi dvojcentimetrovú jazvu, má mierne zhrbenú chôdzu a slabšie počuje. Rozpráva po slovensky a po maďarsky.

Vidieť ho ľudia mohli v uliciach Rovinky, ale aj Dunajskej Lužnej. "Ak by ho náhodou niekto zahliadol, tak by som vás chcela veľmi pekne poprosiť v mene celej rodiny, aby ste ho nahlásili na polícii," uviedla vnučka 90-ročného Pavla. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu občania oznámiť na číslo 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy