Jasno
12°
Bratislava
Ďalší problém v supermarkete. V potravinách našli špendlíky
Zdielať na

Ďalší problém v supermarkete. V potravinách našli špendlíky

Archívne video

OFFENBURG / Pri nakupovaní potravín v Nemecku by si mali dať zákazníci pozor. Polícia z juhočeského mesta pátra po neznámom páchateľovi, ktorý do potravín v jednom z miestnych supermarketov pripichol špendlíky. Zákazníci našli v rôznych druhoch výrobkov už celkom päť ostrých ihiel s hlavičkou.

Zákazníci offenburského supermarketu v uplynulých dňoch našli špendlíky zabodnuté väčšinou v pečive. Jeden zákazník našiel na Silvestra zapichnutý ostrý predmet v balení toustového chleba. V sobotu zas žena nahlásila nález dokonca dvoch špendlíkov v jednom balení salámy. 

Polícia nemá žiadne informácie, ktoré by ich mohli priviesť k páchateľovi. Prípad polícia vyšetruje ako pokus o vážne ublíženie na zdraví. Postihnutý supermarket podľa prehlásenia už sprísnil bezpečnostné opatrenia. uvádza portál iDnes.cz. "Konkrétny tovar sme z regálov okamžite odstránili," dodal hovorca. 

Na jeseň nemeckým mestom Friedrichshafen  otriaslo oznámenie, že v detskej výžive v obchode sa nachádza etylenglykol, v priemysle známy ako fridex. Pridal ho tam 53-ročný muž a následne vydieraním chcel získať milióny eur. Polícia ho ale chytila. 

Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy