Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Smrteľná nehoda na východe Slovenska. Zraneniam podľahlo 17-ročné dievča
Zdielať na

Smrteľná nehoda na východe Slovenska. Zraneniam podľahlo 17-ročné dievča

Archívna reportáž

HERMANOVCE NAD TOPĽOU / V pondelok večer sa v okrese Vranov nad Topľou stala smrteľná dopravná nehoda. Vodič, ktorý viedol Volkswaget Passat narazil do stromu. Jeho spolujazdkyňa zraneniam na mieste podľahla. Cesta tretej triedy bola neprejazdná.

Devätnásťročný vodič šoféroval Volkwswagen, keď zo zatiaľ nezistených príčin vyletel z cesty a prednou časťou auta narazil do stromu. Bol to čelný náraz. Ten bol taký silný, že motor vytrhlo a odhodilo na cestu. Auto sa zastavilo až o niekoľko metrov ďalej.

Vodiča s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice vo Vranove nad Topľou. "Jeho stav je stabilizovaný a zajtra je plánovaný prevoz na vyššie pracovisko do Prešova, kde by sa mal podrobiť operácii," povedal hovorca vranovskej nemocnice Tomáš Kráľ.

Jeho 17-ročná spolukazdkyňa napriek oživovaniu zraneniam na mieste podľahla. "Bola jej poskytovaná prvá pomoc, následne sme začali s oživovaním aj my v priebehu asi pol hodiny," uviedol veliteľ zásahu Stanislav Balogač. 

Ako prví prišli na miesto hasiči. Na mieste ale zasahovali všetky záchranné zložky. Cesta v tomto úseku bola neprejazdná. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy