Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Sú aj takí, čo nemajú radi Vianoce. Na stromček môžu vytiahnuť bejzbalku
Zdielať na

Sú aj takí, čo nemajú radi Vianoce. Na stromček môžu vytiahnuť bejzbalku

LONDÝN / V Londýne tento rok otvorili netradičnú miestnosť, kde si môžu zlosť vybiť všetci, ktorým Vianoce neprinášajú radosť.

Ľudia, ktorým vianočné symboly a celkov sviatky neprirástli k srdcu, môžu dať jasne najavo, čo si o tom všetkom myslia. Stačí aby prišli do Londýna, kde pre nich tento rok prichystali miesto na vybúrenie vianočného hnevu. 

Približne za 20 eur dostanete do ruky bejzbalovú palicu, ochrannú kombinézu, okuliare a helmu a môžete zúriť, koľko chcete. 

"Jednoducho som si predstavil, kto všetko mi minulé Vianoce nič nedal a potom som im ukázal, aký je to pocit," povedal pre televíziu CBS News Pearse Egan, ktorého s ostatnými návštevníkmi tejto atrakcie spája jedna spoločná vec - nemajú radi Vianoce. 

V Londýne môžu mlátiť do vianočných stromčekov, rozbíjať vianočné gule alebo mlátiť do usmievajúcich sa figúriek Santa Clausov. To všetko v sprievode svojej najneobľúbenejšej vianočnej koledy, ktorú im organizátori pustia ľubovoľne nahlas. 

Kto má pred zúrením chuť a potrebu, môže sa tiež posilniť v miestnom bare. 

Návštevníkom sa po niekoľkominútovom divokom jašení, zračí na tvárach spokojnosť a úľava. 

Podľa listu Huffington Post toto zariadenie nie je jediné svojho druhu, ale nie je ich veľa s vianočnou tematikou. V ostatných si návštevníci môžu vybíjať zlosť na napríklad kuchynskej linke, kancelárskom nábytku alebo iných rekvizitách, ktoré im pripomínajú veci z bežného života. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy