Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Otec tri roky pátral po svojich nezvestných deťoch. Na Vianoce konečne budú spolu
Zdielať na

Otec tri roky pátral po svojich nezvestných deťoch. Na Vianoce konečne budú spolu

SUNSHINE COAST / Muž sa po dlhých troch rokoch stretol opäť so svojimi deťmi. Krátko pred Vianocami sa podarilo polícii vypátrať deväťročnú Serenu a osemročného Thomasa, ktorí zmizli v roku 2014 z austrálskeho mesta. Natešený otec si nemohol krajšie Vianoce ani len prestaviť.

Serena mala iba päť rokov a jej brat Thomas štyri, keď zmizli z austrálskeho mesta Brisbane v roku 2014. Ich otec Harry Speath mal pre nich v osudný deň prísť do školy, deti tam ale neboli. Uniesla ich jeho žena aj s novým priateľom. 

Zúfalý otec spolu s políciou pátrali po deťoch dlhé tri roky. Harry sa bál, že matka s deťmi utiekla do Európy, pretože je z Británie a má dvojité občianstvo, uvádza portál blesk.cz. Tieto Vianoce sa ale konečne dočkal zázraku. 

Polícia deti našla aj spolu s ich matkou v meste Sunshine Coast, ktoré leží 150 kilometrov od miesta, kde deti zmizli. Matka Jane Adare chlapca a dievča celé tie roky nezapísala do školy ani nechodili k lekárovi. Polícia ju zatkla a deti predala otcovi, ktorý má teraz v pláne dohnať stratený čas. 

Pozrite si reportáž, kedy naopak deti nahlásili nezvestných rodičov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy