Oblačno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
FOTO: Mladíkovi "zacementovali" hlavu v mikrovlnnej rúre. Vtip sa zmenil na nočnú moru
Zdielať na

FOTO: Mladíkovi "zacementovali" hlavu v mikrovlnnej rúre. Vtip sa zmenil na nočnú moru

WOLVERHAMPTON / Skupina kamarátov sa rozhodla tráviť čas naozaj netradične. Zamýšľaný vtip sa zmenil na nočnú moru. Zasahovať museli záchranári.

Okolo krku 22-ročného chlapca uložili igelitovú tašku a na hlavu mu položili mikrovlnnú rúru. Hlúpe? To nie je koniec. Mikrovlnnú rúru potom vyplnili cementovou hmotou, ktorú vyrobili zo siedmich balení. Mladíci zrejme nepočítali s tým, že cement tak rýchlo stvrde a dostať hlavu ich kamaráta z mikrovlnky nebude také jednoduché. 

Namiesto zábavky tak museli zachraňovať život mladíka privolaní hasiči. Viac ako hodinu a pol sa ho snažili uvoľniť oni, kým pochopili, že budú potrebovať pomoc skúsenejších. Kým prebiehala záchranná akcia, mladíkovi vsunuli do úst aspoň dýchaciu hadicu, aby sa v mikrovlnnej rúre neudusil. 

Podľa BBC sa hasičom asi po hodine podarilo mladíka vyslobodiť, no nad týmto spôsobom krátenia dlhej chvíle záchrancovia krútili hlavami, "Mohol sa pokojne zadusiť alebo utrpieť vážne poranenia," uviedol veliteľ zasahujúcich hasičov Shaun Darkin. 

Nielen ľudia sa vedia dostať do bizarných situácií. Pozrite si video.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy