Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V zadymenom dome našli telo mŕtveho muža
Zdielať na

V zadymenom dome našli telo mŕtveho muža

BRATISLAVA / Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave vyšetrujú okolnosti požiaru jedného z rodinných domov pri Devínskom jazere, pri ktorom došlo k úmrtiu muža.

Oznámenie o mŕtvom mužovi prijala polícia v sobotu krátko pred desiatou hodinou. Ihneď po jeho prijatí sa na miesto dostavila hliadka Policajného zboru, ktorá hodnovernosť oznámenia potvrdila.

K požiaru malo podľa predbežného vyjadrenia zisťovateľa príčin požiarov dôjsť od piecky, ktorou si mal nebohý priestor vykurovať. "Ja som videla ráno iba taký dym a smrad. A to bola nafta. On mal asi mokré drevo, tak tam musel dávať naftu, a takto to dopadlo potom," hovorí obyvateľka ulice. Privolaný lekár na zistenie presnej príčiny smrti muža odporučil vykonať pitvu.

Starší pán, ktorý v dome prebýval sa v poslednom čase podľa ľudí z okolia opúšťal a žil v zlých podmienkach. "Ježiš otrasné, otrasné. Na dennom poriadku alkohol, ako keby ho už život nebavil. Od leta sa ten pán ani nekúpal. Ja som mu tam chodila pomáhať upratať. Už včera tam horelo, ešte dobre, že som tam prišla. Som to rýchlo zahasila a vyčistila a krásne," prezradila ďalšia obyvateľka ulice.

Presné príčiny a okolnosti, za akých k požiaru došlo sú predmetom vyšetrovania a expertízneho skúmania. Poverený príslušník v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Podobný prípad, kedy sa dom chytil od piecky, sa stal aj v obci Jarovnice.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy