Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nevinná prechádzka viedla k obvineniu. Majiteľke psa hrozí väzenie
Zdielať na

Nevinná prechádzka viedla k obvineniu. Majiteľke psa hrozí väzenie

Archívna reportáž

ROKYTNICA NAD JIZEROU / Malo ísť o pekný výlet s rodinou a s ich štvornohým miláčikom. Miesto toho 39-ročná majiteľka psa čelí obvineniu z prečinu ťažkého ublíženia na zdraví. Zviera totiž skočilo cyklistovi pod kolesá, na čo muž z bicykla spadol a utrpel vážne zranenia.

V ten deň sa 39-ročná žena vybrala do hôr aj s rodinou a psom. Na spiatočnej ceste si spravili pauzu a posadili sa na lavičku pri ceste. "Pritom psovi odopla vôdzku a nechala ho prebehnúť sa. Vo chvíli, kedy okolo nich prechádzal 47-ročný cyklista, začal pes na neho štekať a behať okolo neho," vysvetľuje udalosti incidentu hovorkyňa polície Ivana Baláková. 

Cyklista potom v snahe psovi sa vyhnúť kľučkoval až z bicykla spadol. "Polícia dospela k záveru, že za zranenie muža je plne zodpovedná majiteľka psa," dodáva Baláková pre portál novinky.cz. Prípady, kedy si majitelia neustrážia psov sa mnohokrát končia až tragicky. V jednom takom prípade stál len nedávno pred súdom v bratislavskej Dúbravke 45-ročný Roman. Pozrite si archívnu reportáž. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy