Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajti museli prerušiť výsluch. Obvinený na otázky odpovedal prdením
Zdielať na

Policajti museli prerušiť výsluch. Obvinený na otázky odpovedal prdením

Archívna reportáž

KANSAS / Sean Sykes Junior čelí federálnym obvineniam v súvislosti s držbou zbraní a drog po tom, ako ho dva razy zastavili policajné hliadky v Kansas City. Pri vypočúvaní na polícii sa ale zachoval tak, ako by zrejme nikto nečakal. Polícia pre jeho správanie musela prerušiť výpočúvanie.

Keď sa Sykesa spýtali na jeho adresu, podľa správy vyšetrujúceho detektíva, sa "sediac na stoličke naklonil na jednu stranu a hlasno si prdol". Zadržaný v takomto správaní pokračoval aj naďalej a detektív sa preto rozhodol výsluch ukončiť, cituje policajnú správu denník Kansas City Star.

Tieto kuriózne informácie o jeho septembrovom výsluchu sa na verejnosť dostali len nedávno. Sykesa v septembri po prvom zadržaní prepustili, no tento mesiac ho opäť vzali do väzby.

V tom čase ho neobvinili, pretože tvrdil, že o zadržaných predmetoch nič nevie. Tento mesiac však 24-ročného muža zatkli opäť a obvinili ho z držby ukradnutej strelnej zbrane a kokaínu s úmyslom jeho predaja. Detektívova správa o výsluchu sa dostala na verejnosť počas súdneho procesu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy