Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
VIDEO: Trump stratil s okrasnými rybami trpezlivosť. Meditatívne kŕmenie sa zmenilo na obžerstvo
Zdielať na

VIDEO: Trump stratil s okrasnými rybami trpezlivosť. Meditatívne kŕmenie sa zmenilo na obžerstvo

TOKIO / S partičkou golfu a s neformálnym posedením pri hamburgeri americký prezident Donald Trump v Japonsku problém nemá. Japonský premiér Šinzó Abe ale v nedeľu pozval Trumpa na kŕmenie okrasných japonských kaprov. Americký prezident pestrofarebným rybám zjavne neprepadol, pretože si kŕmenie príliš neužil.

Japonským kaprom, znameniu náklonnosti a lásky, hodil Trump pár lyžičiek granúl a potom nešetrne vysypal zvyšok krabičky do vody. Spokojný s tým, že sa zbavil povinnosti ešte zakýval do kamier a fotoaparátov a spolu s Abeom odišiel. Strata trpezlivosti sa hneď stala témou diskutujúcich na sociálnych sieťach. 

Kŕmenie ozdobných kaprov koi sa v paláci Akasaka podľa britského denníka The Guardian radí na program návštev svetových vodcov. Trump ale na túto úlohu pristúpil zhurta a zaskočil možno aj samotné ryby. Na pomerne rýchle kŕmenie zareagoval úsmevom japonský premiér Abe, ale aj americký minister zahraničia Rex Tillerson, ktorého meno sa najnovšie objavilo aj na novom zozname osôb, ktoré investujú obrovské sumy v daňových rajoch.

Publiku na sociálnych sieťach ale do smiechu nebolo. "Kŕmenie kaprov koi má byť rozjímavé a meditatívne," upozornil jeden z diskutérov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy