Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Manželia ktorí prežili streľbu v Las Vegas, zahynuli pri autonehode
Zdielať na

Manželia ktorí prežili streľbu v Las Vegas, zahynuli pri autonehode

Archívne video

RIVERSIDE, CALIFORNIA / Manželia, ktorí prežili besnenie masového vraha pri streľbe na koncerte v Las Vegas, zahynuli vo svojom aute pri nehode len o dva týždne neskôr. K tragickej havárii došlo len niekoľko metrov od ich domu.

Keď Dennis Carver a jeho manželka Lorraine navštívili hudobný festival Route 91 Harvest v Las Vegas, chceli si len jednoducho užiť večer plný zábavy. Potom sa však ocitli v spŕške guliek a utekali o svoj život. To sa im aj podarilo a masové vraždenie prežili. Ubehli však len dva týždne a Dennis (52 rokov) a Lora (53 rokov) prišli o život pri autonehode neďaleko svojho domu v kalifornskom meste Riverside.

Podľa CNN ich Mercedes zo zatiaľ neznámych príčin narazil do múru a kovovej brány pri vchode do ich obytnej štvrti. Vozidlo po náraze vzbĺklo a hasičom trvalo takmer hodinu, kým uhasili plamene. Ich najmladšia dcéra, 16-ročná Madison Carver, povedala denníku Las Vegas Review-Journal, že náraz počula zo svojej spálne. Keď vybehla na ulicu, aby sa pozrela, čo sa stalo, spoznala auto ich rodiny v plameňoch. "Našli sme mier aspoň vo vedomí, že sa naši rodičia milovali tak veľmi, že boli spolu aj vo svojej poslednej chvíli," povedala pre noviny. "Nedokázali bez seba žiť."

Napriek zlomeným srdciam Madison a jej sestra Brooke vravia, že sú vďačné za to, ako sa ich rodina zomkla po streľbe v Las Vegas 1. októbra. 20-ročná Brooke Carver verí, že masaker jej rodičov zblížil. Spomína si na to, ako jej otec volal tri dni po streľbe a pýtal sa: "Myslíš, že mám vašej mame kúpiť ruže alebo iné kvety?" povedala novinárom. "Len chcel dať mame dôvod na úsmev po streľbe," povedala. "Prisahám, že sa v tých dvoch týždňoch po útoku milovali viac ako za ostatných 20 rokov."

Pred smrteľným úrazom začala Lora prispievať v rámci charitatívnej akcie, ktorá zabezpečuje bicykle pre deti, ktoré si ich nemôžu dovoliť. "Naši rodičia boli mimoriadne veľkorysí a šťastní ľudia, ktorí žili život naplno," povedala Brooke. "Vždy nás so sestrou učili, aby sme pracovali aj sa zabávali naplno, aby sme boli spoľahliví a vždy sa snažili vrátiť komunite."

Na videozázname si môžete pozrieť situáciu v Las Vegas po streľbe na účastníkov hudobného festivalu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy