Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Muž mal v byte rozrezané telá deviatich ľudí, skrýval ich v chladničke
Zdielať na

Muž mal v byte rozrezané telá deviatich ľudí, skrýval ich v chladničke

TOKIO / Pri pátraní po nezvestnej 23 ročnej žene našla polícia desivý objav. V byte muža v meste západne od Tokia objavili časti deviatich ľudských tiel. Telá ôsmich žien a jedného muža boli v rôznych štádiách rozkladu, podľa susedov sa z bytu už niekoľko týždňov šíril čudný zápach.

Dvadsaťsedemročného muža zatkli v utorok po tom, ako policajti v jeho byte našli časti deviatich tiel. Podľa japonských médií, niektoré z nich boli uložené v chladiacich boxoch.

Vyšetrovatelia objavili nález počas pátrania po 23-ročnej žene, ktorá zmizla pred niekoľkými dňami. Medzi nimi je aj spomínaná 23-ročná obeť, ktorá kontaktovala podozrivého prostredníctvom sociálnych sietí.

Polícia nechce prípad komentovať

Polícia našla telá v apartmáne v meste Zama, neďaleko Tokia, pri vyšetrovaní zmiznutia 23-ročnej ženy, ktorá je nezvestná od začiatku tohto mesiaca. Dvadsaťsedemročného Takahira Širaišiho polícia kontaktovala, pretože ho nezvestná žena pred časom oslovila, aby jej pomohol so samovraždou. Muž svoju vinu pri zatýkaní priznal. 

Pozrite si zábery z miesta, kde našli telá:

​V dome bolo nájdených niekoľko chladiacich boxov, z ktorých každý obsahoval časti tiel a viedlo to k zatknutiu podozrivého 27-ročného muža. Polícia prípad stále vyšetruje.

Hovorca Národnej policajnej agentúry odmietol správy potvrdiť a povedal, že nič nebolo zatiaľ oficiálne potvrdené. V Japonsku je však bežnou praxou, že polícia odmieta hovoriť so zahraničnými médiami a vyjadruje sa len členom japonského policajného tlačového klubu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy