Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
VIDEO: Žena sa rozbehla oproti stojacemu taxíku. Chcela vysúdiť odškodné
Zdielať na

VIDEO: Žena sa rozbehla oproti stojacemu taxíku. Chcela vysúdiť odškodné

BLACKPOOL / Keď taxikár Christopher Stewart nastupoval do práce, netušil, že ho čaká naozaj bizardný zážitok. Pri prechádzaní cez križovatku sa mu oproti autu rozbehla žena s mužom. Christopher ale pohotovo zastavil. Práve vtedy začali bizardnosti.

Napriek tomu, že Christopher so svojím taxíkom pohotovo zastavil, žena sa prekvapivo rozbehla oproti jeho autu a hlavou udrela do kapoty auta. Taxikárovi bolo okamžite jasné, že išlo o pokus o fingovanú nehodu, pomocou ktorej by od neho žena žiadala odškodné a nezdráhala by sa pri tom ísť aj súdnou cestou. Z miesta nehody preto odišiel. 

Podvodníčka ale netušila, že jej premyslený podvod prekazí kamera pripevnená v kabíne auta. Na záberoch je vidieť ako auto 33-ročného Christophera prechádza svetelnou križovatkou a v tom sa pred ním objavia dve osoby prebiehajúce cez cestu. Napriek tomu, že taxikár včas zastavil, žena sa nenechala odradiť a hodila sa mu na kapotu stojaceho auta. "Rozbehla sa priamo proti mne. Chcel som začať cúvať, bál som sa ale, že by za mnou mohlo stáť nejaké auto a tak som radšej ostal stáť," popísal incident.

Keď žena hlavou narazila na kapotu, ostala ležať uprostred križovatky a taxikárovi hneď došlo o čo ide. "Bolo to ako zo spomaleného filmu. Hneď som vedel o čo jej ide. Chcela vysúdiť odškodné," povedal. 

Christopher sa následne rozhodol z miesta odísť, prišiel za ním totiž partner ženy a začal sa mu vyhrážať smrťou: "Žena zostala ležať na zemi a jej kolega pribehol za mnou. Cez okienko na mňa kričal, že ma zabije. Rozhodol som sa, že s tým nechcem mať nič spoločné a radšej som odišiel na ústredňu a všetkým som povedal, čo sa stalo."

Portál Novinky.cz uvádza, že ostatní vodiči, ktorí v tom čase prechádzali okolo zrejme tiež prišli na to, že išlo o podvod, pretože žiaden z nich sa pri páre nepristavil. Christopher uviedol, že taxikára robí už viac ako rok, no takúto situáciu zažil prvýkrát. Škoda na aute dosiahla asi 500 libier (asi 564 eur). "Bez kamery by sme neboli nijako chránení. Toto sú presne tie prípady, ktoré ovplyvňujú poisťovací priemysel," uviedol riaditeľ taxikárske spoločnosti John Cutler. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy