Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
FOTO: Fitneska nechala potetovať svoju mačku. Môže čeliť obvineniu z týrania zvierat
Zdielať na

FOTO: Fitneska nechala potetovať svoju mačku. Môže čeliť obvineniu z týrania zvierat

CHERNIHIV / Niektorí ľudia vnímajú svojho domáceho miláčika ako súčasť rodiny. Každý by ale mal vedieť, kde je hranica, kedy to už začína byť nezdravé. Príkladom takého správania je ukrajinská fitneska, ktorú vyšetrujú pre týranie zvierat. V snahe urobiť zo svojej mačky okúzľujúcejšiu bytosť ju nechala potetovať.

Na sociálnych sieťach zverejnila kulturistka svoju mačku, ktorej sa rozhodla na hruď vytetovať motív lebky s krídlami. Reakcie ľudí na seba nenechali dlho čakať a takmer okamžite začali ženu odsudzovať. Ľudia argumentovali tým, že nikto nemá právo robiť si so zvieraťom čo chce, len preto, lebo je slabšie.

Fitneska Elena Ivanickaya na svoju obranu uviedla: "Pred tým ako som jej dala urobiť tetovanie som sa poradila so zverolekárom a povedal, že je to fajn, všetko bolo pod kontrolou. Tetovanie má len na vrchnej vrstve kože iba 1-2 milimetre, necítila žiadnu bolesť. Je to veľmi múdra a šťastná mačka. Po operácii sa správala normálne a žije svoj normálny život."

Ako uvádza portál DailyMail Napriek tejto obhajobe môže fitneska čeliť obvineniu z týrania zvierat. Policajná hovorkyňa Natalia Chovpylo povedala: "Ak zistíme, že bolo zviera mučené, začneme trestné konanie."

Súvisiace články

Najčítanejšie správy