Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Balíček z Amazonu ukrýval tajomstvo, takmer 30 kíl marihuany
Zdielať na

Balíček z Amazonu ukrýval tajomstvo, takmer 30 kíl marihuany

BRATISLAVA / Americká polícia vyšetruje kuriózny prípad. Pár z Floridy si na Amazone objednal štyri úložné boxy. Pri rozbaľovaní ale narazil na niečo, čo k objednávke rozhodne nepatrilo – 29 kilogramov dôkladne zabalenej marihuany. Napísal o tom spravodajský server CNBC.

Páru sa na balíčku od Amazonu hneď niečo nezdalo. Balíček bol odoslaný cez UPS a aj keď mal obsahovať len štyri prázdne úložné boxy, vážil 42 kilogramov. "Na štyri prázdne úložiská bol balík nesmierne ťažký," povedala žena z Orlanda miestnej televíznej stanici WFTV s tým, že si praje zostať v anonymite.

Amazon bol často kritizovaný za to, že do svojich objednávok pridával nadbytočné obaly. Ale keď pár poťažkal balíček, bolo mu hneď jasné, že to s bežným balením nemá nič spoločného.

Potom, čo zákazníci Amazonu objavili zabalené balíky marihuany, zavolali políciu, ktorá drogu ihneď zabavila a začala prípad vyšetrovať. Utrpenie vlastníkov nevyžiadanej zásielky tým ale neskončilo. Teraz sa obávajú, čo urobí ten, kto si balík v hodnote niekoľkých stoviek tisíc dolárov naozaj objednal.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy