Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Reportéri TV JOJ neďaleko paľby v Las Vegas
Zdielať na

Reportéri TV JOJ neďaleko paľby v Las Vegas

LAS VEGAS / V americkom Las Vegas sú aj reportéri televízie JOJ Richard Bolješik a David Mimra, ktorí tam dovolenkujú. Keď po streľbe vypukla v meste panika, vracali sa na hotel.

"Práve sme sa vracali na hotel, keď autobus zastavil uprostred ulice. Nemohol ísť dopredu ani dozadu. Museli sme vystúpiť," opisuje dianie v centre mesta reportér KRIMI David Mimra. "Okamžite na nás policajti kričali nech utečieme. Nikto ale nevedel kam. Nesmeli sme chodiť ani do budov ani na ulicu," dodáva.

Podľa Davida Mimru každý len hovoril o streľbe. "Vedľa nás sa zosypalo dievča, ktoré bolo na koncerte a malo tričko od krvi. Potom nastala panika a ľudia bežali z kasína na ulicu. My s nimi cez cestu," opisuje chvíle hrôzy David Mimra. Reportéri sa snažili zastaviť autá, aby sa nejakým spôsobom dostali na hotel. "Jedna dobrá duša predsa len zastavila. Vodič nás naložil, po chvíli aj ďalšiu utekajúcu dvojicu a zaviezol nás až pred hotel," dodal David Mimra.

"Najhoršia noc môjho života. Uprostred Las Vegas zastavil náš autobus krátko po desiatej hodiny miestneho času v zóne, kde sa strieľalo. Na koncerte pod holým nebol bolo počuť streľbu zo samopalu z hotela vybiehali ľudia na ulicu. Policajti nevedeli, ktorým smerom nás majú posielať. V pekle, odkiaľ nebolo úniku, sme boli uväznení asi hodinu. Stále sa situácia menila a museli sme utekať a skrývať sa v uliciach," opísal chvíle hrôzy reportér Richard Bolješik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy