Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
FOTO: Po zrážke s kamiónom zomrela trojčlenná rodina s dieťaťom
Zdielať na

FOTO: Po zrážke s kamiónom zomrela trojčlenná rodina s dieťaťom

RUŽOMBEROK / V noci o štvrť na dve sa pri Ružomberku stala tragická dopravná nehoda. Po zrážke s kamiónom zomreli traja ľudia, vrátane bábätka, ktoré nemalo ani mesiac.

Nehoda sa stala kilometer pred Ružomberkom smerom od Martina pred pol druhou v noci. V aute sedela trojčlenná rodina s bábätkom. Podľa kamionistu 30-ročný vodič osobného auta vošiel do protismeru. Kamión sa im snažil vyhnúť, skončil mimo cesty. "Ja som nemal času na nič, sme sa stretli a už som to ťahal doľava," spomínal na strašný moment vodič kamiónu. 

Kamión plne naložený plechmi, skončil mimo cesty. V osobnom aute zostala po silnom náraze uväznená mladá rodina. Tridsaťročný muž, o rok staršia spolujazdkyňa a ich len niekoľkotýždňové bábätko, žiaľ, na mieste zraneniam podľahli. "Ja som videl len toho za volantom a až potom, keď prišli hasiči hovorili, že ešte tam niekto je vzadu, ja som sa na to radšej ani nepozeral," dodal kamionista, ktorý si myslí, že vodič osobného auta zrejme dostal mikrospánok. 

"U vodiča nákladného motorového vozidla alkohol vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva," informoval hovorca policajného zboru Radko Moravčík. Tento frekventovaný úsek na viac ako štyri hodiny úplne uzavreli. Neskôr sprejazdnili jedne pruh. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy